– Välj ut två starka meningar från det du har läst, och motivera varför du valde dem.

Jag har valt dessa två meningar:

”Annars kanske dörrarna stängdes.” och ”I stunder som den här var hon fin, hans lilla mamma.”

Den första valde jag för att jag tycker att det är fint uttryckt att Ville har dörrar som är öppna för Nalin, och jag tycker bara helt enkelt att det är ett sätt som gör att man förstår hur deras relation kan beskrivas. Om ingen av dem tar chansen att lära känna varandra så kan det nog stämma att Villes dörrar kan stängas. Med tanke på allt han gått igenom så kan hans fasad säkert ändras fort.

Den andra valde jag för att man får en känsla av hur mycket Ville faktiskt älskar sin mamma, även om hon mår så dåligt som hon gör och påverkar Ville negativt. Man får en känsla av att en gång i tiden så var hans mamma frisk, och att de delade många fina stunder tillsammans. Jag tror att det tar mycket på Ville att hans mamma mår som hon gör, även om han kan verka hård på utsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *