Beskriv Daniel. Varför tror du att han har så svårt med sig själv?

Daniel är en person som har det svårt i skolan han blir väldigt lätt arg och han hatar skolan på alla olika sätt. Han lyssnar inte på någon en sig själv eller sina kompisar. Han intresse är att råna människor som inte kan försvara sig, förstöra och röka. Vilket enligt mig är det värsta intresse att ha.

Men det är inte hans fel att han beter sig på det här sättet. Först har han det svårt hemma, T.ex han ljuger ofta för sina föräldrar, vilket är inte det bästa att göra och när jag säger det menar jag det är en av det värsta att göra. Och hans föräldrar tror att han är ”Väluppfostrad”. Vilket gör det svårt för honom att ligga på rätt spår.

Jag tror att han har en slakts diagnos typ som ADHD eller någon slakts ångest. Jag tycker att både och är rät eftersom att han blir väldigt lätt arg och bli mycket våldsam. Han gör också saker som han inte vill djup inne men gör det en då eftersom att han inte har en bra beteckning av vad som är rätt och fel.