Berätta om/resonera kring relationen mellan Ville och Nalin. Vad tror ni det kan finnas för hinder för deras kärlek? Skulle det kunna bli bra om de blev ett par? Hur tror ni Nalins föräldrar skulle reagera om hon blir tillsammans med Ville?

Deras relation skulle fungera rätt så bra eftersom att både gillar varandra. Men Ville har ingen aning om att Nalin gillar honom och det är exakt samma likadant med Nalin. Därför är det så att de inte vågar fråga chans eller något liknade. Om de möte varandra skulle det vara väldigt nervösa. Vilket betyder att om de blev ihop skulle det inte gå bra eller så skulle det. Man kan anse att det är 50/50 typ som två sidor i det ena går det bra med ganska bra kommunikation. Och på den andra sidan blir det alldeles för nervösa och får en dålig kommunikation med varandra och de kanske till och med gör slut. Fast det tallar sig senare i boken eller inte.

Deras föräldrar skulle också ge dem två helt olika sidor för en framtid.

Den första sidan skulle vara att föräldrarna gillar att de är tillsammans och bjuda hem dem på middag och vilja veta allting om den personen som Nalin eller Ville dejtar

Den andra sidan skulle inte vilja att Nalin eller Ville skulle vara tillsammans och de behöver göra slut, men om de tjafsar emot får de utegångsförbud eller låsa in dem i källaren. Det kanske är lite extremt men det händer faktisk på riktigt det kanske är olagligt men det händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *